Лазерно студио

Clear Lift 4D

Неоперативен лифтинг на кожата на лицето, шията, деколтето и ръцете

Добре дошли в новата ера на грижа за красивата кожа. Процедурата Clear Lift 4D позволява неоперативен лифтинг на кожата на лицето, шията, деколтето и ръцете. Постига се ремоделиране, премахват се фини и дълбоки бръчки, манипулацията стяга кожата, избистря тена и премахва пигментни петна.

Революционна безболезнена процедура, приложима дори в обедната почивка

Процедурата е абсолютно безболезнена и без нужда от възстановителен период, т.е. не е необходимо да прикривате лицето си след нея. Това прави този тип лифтинг революционен и приложим дори в обедната почивка (“lunch time lifting”)!

  • Ремоделира кожата
  • Премахва фини и дълбоки бръчки
  • Стяга кожата
  • Избистря тена
  • Премахва петна

Защо лазерната технология Clear lift 4D няма аналог на пазара

Clear lift 4D e първият фракционен неаблативен Qswitched Nd:YAG лазер с дължина на вълната 1064 нанометра. Той излъчва изключително мощни наносекундни импулси лазерна енергия, които проникват на необходимата дълбочина в средния слой на кожата, т.нар. дерма. Тези импулси водят до стимулиране на кожата да образува нов колаген, регулират пигментациите и стягат капилярите. Всички тези процеси стягат и подобряват незабавно нейния вид. Clear lift е подходяща процедура дори за области, които досега бяха считани за проблемни, като очен контур (горен и долен клепач), зоната около устата и деколтето.

Clear lift - процедура, спечелила Първа награда за иновативна процедура в естетиката

  • Без нужда от време за възстановяване
  • Кратка процедура
  • Несравнима безопасност
  • Приложима за всеки тип кожа

Най-добрите лазери на Alma

Благодарение на непрекъснатия стремеж на Alma lasers за удовлетворяване на желанията на клиентите, имате възможност да се възползвате от технологиите на системите Harmony XL pro и Soprano Ice Platinum, осигуряващи абсолютно безболезнени, краткотрайни и високоефективни процедури. Възможностите на съвременните платформи позволяват невероятен комфорт и бързина при всички приложения. Без болка и без време за възстановяване, целогодишно и за всеки тип кожа.

Лазерни процедури

Лазерен лифтинг

Първият по рода си безболезнен лифтинг за Вашата кожа! Видим ефект след първата процедура. Нежен и безопасен метод. Подмладява, изглажда и тонизира кожата. Без време за възстановяване, нежелани странични ефекти и болка. Отстранява пигментни петна, разширени пори и дори татуировки.

Премахване на петна и розацея

Край на досадните петна по кожата! Лечение на всякакъв тип петна по кожата. Вече не е нужно да се мъчите с прикриването им! Доверете се на технологичните постижения, които направихме достъпни за Вас. Сега дори проблеми като хроничното заболяване розацея са вече лечими.

Лазерна епилация

Проблеми с обезкосмяването – това е минало! Трайно и сигурно обезкосмяване на тялото. За първи път лазерна технология, която не се влияе от типа кожа и тен. Без значение от сезона, без болка и без опасност от изгаряне. Насладете се на резултата!

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече