Лазерно студио

SHR епилация

SHR епилацията е най-иновативният и модерен подход за лазерно обезкосмяване

SHR епилация – нова революция в лазерното обезкосмяване! SHR епилацията е най-иновативният и модерен подход за лазерно обезкосмяване, благодарение на който можете да се радвате на прекрасна кожа.

Тази технология има много предимства спрямо по-старите методи за лазерна и фотоепилация.

Безболезнена, дълготрайна, безопасна. Може да се прилага и през лятото

Традиционните лазерни или IPL технологии използват кратки импулси на около 2-300 милисекунди, прилагащи огромно количество енергия (12-120 Joule) на един квадратен сантиметър. Енергията се транспортира до корена на косъма чрез меланина, където се произвежда топлина от 65-72° по Целзий. Енергията достига до основата на космения фоликул единствено чрез меланина. Но кожата и червените кръвни клетки имат подобен коефициент на поглъщане като меланина и следователно, също усвояват високите нива на енергия, произведени от лазерните и IPL технологии.

Кои са недостатъците на по-старите технологии, различни от SHR

Конвенционалните технологии, различни от SHR, просто пренасят енергията чрез меланина до космения фоликул.

SHR технологията, от своя страна, използва меланина като проводник само частично (50%), внимателно пренася енергията през кожата и чрез меланина достига до космените фоликули.

По-бавният, но по-дълъг процес на нагряване е значително по-ефективен за трайно обезкосмяване

Изследванията показват, че по-бавният, но по-дълъг процес на нагряване е значително по-ефективен за трайно обезкосмяване, отколкото са високите и кратки нива на енергия.

Следователно, при SHR технологията енергията е преминала през тъканта няколко пъти (In Motion) с ниска концентрация на енергия, но голяма честота на повторения (до 10Hz, т.е. 10 пъти в секунда) и благодарение на получилия награда за иновации накрайник, на три дълбочини на вълната едновременно.

Някои клиенти сравняват усещането с масаж с топли камъни

SHR е революционен подход, основаващ се на доставянето на големи количества енергия, но с нисък интензитет. По този начин косменият фоликул се нагрява до нужната степен, но без болка! Някои клиенти го сравняват с масаж с топли камъни.

Епилация, която комбинира различни дължини на вълната

ALEX 755 nm дължина на вълната: най-широк спектър: фототип и цвят на косъма

Александритната дължина на вълната прeдлага по-мощно поглъщане на енергията от меланина, което го прави идеален за различни фототипове,  особено светли и тънки косми. С по-повърхностно проникване, 755 nm дължина на вълната е насочена към разрушаване на булбуса и космения фоликул и е особено ефективна за повърхностно окосмяване в области като вежди и горна устна.

SPEED 810 nm дължина на вълната: време за третиране, намалено наполовина

Дължина на вълната 810 nm при класическата лазерна епилация позволява дълбоко проникване в космения фоликул с висока средна мощност, повече повторения и голяма 2 cm зона на обработване, за по-бърза процедура. При дължина на вълната от 810 nm нивото на абсорбция на меланин е умерено, което го прави безопасен при тъмен фототип.

С възможностите си за дълбоко проникване лазерът с тази дължина на вълната е насочен към разрушаването на космения фоликул, докато проникването на умерена дълбочина в тъканите го прави идеален за епилация на ръце, крака, бузи и брадичка.

YAG 1064 nm дължина на вълната: специално разработен за тъмен тип кожа

YAG 1064 дължина на вълната се характеризира с по-ниска абсорбция на меланин, което я прави изключително подходящо решение за тъмни типове кожа. В същото време 1064 nm предлага най-дълбокото проникване в космения фоликул, целящ  да разруши папилата и булбуса на косъма, както и третиране на подкожни косми в зони като скалп, подмишниците и интимните области. Със своята по-висока абсорбция на вода, генерирайки по-висока температура, включването на 1064 nm дължина на вълната увеличава термичния профил на цялостната лазерна процедура за постигане на най-ефективната лазерна епилация.

Facial TIP за труднодостъпни области

Уникалният Facial TIP позволява третиране на труднодостъпни области, включително уши, ноздри и вежди.

  • Спецификации: Diode, 810 nm, Spot Size 6 mm

Disposable Hygienic Tip за третиране на интимни области

Уникален накрайник за еднократна употреба за третиране на интимните области (10 броя в опаковка).

Най-добрите лазери на Alma

Благодарение на непрекъснатия стремеж на Alma lasers за удовлетворяване на желанията на клиентите и по случай 10 години лидерство в областта на обезкосмяването имате възможност да се възползвате от технологията на Soprano Ice Platinum – limited edition, абсолютно безболезнени, краткотрайни и високоефективни процедури. Възможностите на тази съвременна платформа позволяват невероятен комфорт и бързина при всички зони. Без болка и без време за възстановяване, целогодишно и за всеки тип кожа.

Лазерни процедури

Лазерен лифтинг

Първият по рода си безболезнен лифтинг за Вашата кожа! Видим ефект след първата процедура. Нежен и безопасен метод. Подмладява, изглажда и тонизира кожата. Без време за възстановяване, нежелани странични ефекти и болка. Отстранява пигментни петна, разширени пори и дори татуировки.

Премахване на петна и розацея

Край на досадните петна по кожата! Лечение на всякакъв тип петна по кожата. Вече не е нужно да се мъчите с прикриването им! Доверете се на технологичните постижения, които направихме достъпни за Вас. Сега дори проблеми като хроничното заболяване розацея са вече лечими.

Лазерна епилация

Проблеми с обезкосмяването – това е минало! Трайно и сигурно обезкосмяване на тялото. За първи път лазерна технология, която не се влияе от типа кожа и тен. Без значение от сезона, без болка и без опасност от изгаряне. Насладете се на резултата!

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече