Лазерно студио

Dye VL

Tрайно решение на доскоро считани за нерешими проблеми - пигментни петна и розацея

Накрайникът Dye VL на платформата Harmony XL дава трайно решение на доскоро считани за нерешими проблеми, например пигментни петна и розацея.

Безупречен тен на кожата и гладка текстура

Технологията позволява както локално третиране на единични петна от нехормонален произход, като фотоувредена кожа или “старчески петна”, така и голяма по обем площ кожа, каквато може да се засегне от розацея.

Неинвазивно, без дълъг престой и с минимален дискомфорт по време на процедурата Вие се сдобивате с безупречен тен на кожата и гладка текстура.

Harmony IPL система за подмладяване на кожата

Иновативната система Harmony IPL дава отлични резултати и има подмладяващ ефект.

Чрез нея имаме възможност да решим широк спектър от проблеми, свързани с влошаването на вида на кожата с времето:

  • Тъмен тен
  • Пигментация
  • Големи пори
  • Увредена от слънцето кожа
  • Бръчки
  • Петна от стареене и слънце

Най-добрите лазери на Alma

Благодарение на непрекъснатия стремеж на Alma lasers за удовлетворяване на желанията на клиентите, имате възможност да се възползвате от технологиите на системите Harmony XL pro и Soprano Ice Platinum, осигуряващи абсолютно безболезнени, краткотрайни и високоефективни процедури. Възможностите на съвременните платформи позволяват невероятен комфорт и бързина при всички приложения. Без болка и без време за възстановяване, целогодишно и за всеки тип кожа.

Лазерни процедури

Лазерен лифтинг

Първият по рода си безболезнен лифтинг за Вашата кожа! Видим ефект след първата процедура. Нежен и безопасен метод. Подмладява, изглажда и тонизира кожата. Без време за възстановяване, нежелани странични ефекти и болка. Отстранява пигментни петна, разширени пори и дори татуировки.

Премахване на петна и розацея

Край на досадните петна по кожата! Лечение на всякакъв тип петна по кожата. Вече не е нужно да се мъчите с прикриването им! Доверете се на технологичните постижения, които направихме достъпни за Вас. Сега дори проблеми като хроничното заболяване розацея са вече лечими.

Лазерна епилация

Проблеми с обезкосмяването – това е минало! Трайно и сигурно обезкосмяване на тялото. За първи път лазерна технология, която не се влияе от типа кожа и тен. Без значение от сезона, без болка и без опасност от изгаряне. Насладете се на резултата!

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече