Лазерно студио

Лазерен лифтинг

Първият по рода си безболезнен лифтинг за Вашата кожа! Видим ефект след първата процедура. Нежен и безопасен метод. Подмладява, изглажда и тонизира кожата. Без време за възстановяване, нежелани странични ефекти и болка. Отстранява пигментни петна, разширени пори и дори татуировки.

Премахване на петна и розацея

Край на досадните петна по кожата! Лечение на всякакъв тип петна по кожата. Вече не е нужно да се мъчите с прикриването им! Доверете се на технологичните постижения, които направихме достъпни за Вас. Сега дори проблеми като хроничното заболяване розацея са вече лечими.

Лазерна епилация

Проблеми с обезкосмяването – това е минало! Трайно и сигурно обезкосмяване на тялото. За първи път лазерна технология, която не се влияе от типа кожа и тен. Без значение от сезона, без болка и без опасност от изгаряне. Насладете се на резултата!

Премахване на петна

Kакво представлява хиперпигментацията на кожата

Петната по кожата или тaка наречената хиперпигментация са състояние, което се характеризира с потъмняване на определени участъци, най-често на лицето, деколтето, раменете и ръцете, причинено от свръхпроизводство на меланин и концентрацията му в определена зона на повърхностния слой на кожата. В засегнатия участък кожата променя цвета си и в зависимост от естествения ни тен би могла да стане кафеникава или жълтеникава, като през лятото пигментираните петна са с по-наситен цвят, съответно и по-видими.

Петна, които могат да се лекуват с лазерна терапия

Производството на меланин е в пряка зависимост от редица фактори, в това число генетични, хормонални и външни - бременност, хормонален дисбаланс, ултравиолетови лъчи, козметични продукти и медикаменти, предизвикващи по-висока фоточувствителност на кожата.

С напредването на възрастта производството и разпределението на меланина става по-неравномерно, ето защо побеляването на косата и така наречените “старчески петна” съпътстват остаряването на организма.

Състояния, свързани с хиперпигментация

Хиперпигментацията може да се появи вследствие на неправилно лекувани кожни заболявания и наранявания, в това число причинени и от остарелите методи за лазерен и химичен пилинг. Също честа причина за тяхната поява са и изгаряния на кожата от прекомерно излагане на слънце, в комбинация с хормонален дисбаланс.

Едно от най-често срещаните петна е така нареченото соларно лентиго, познато и като “старчески петна”, което се появява по откритите части на тялото с напредването на възрастта. Продължителното използване на солариум също се счита за предпоставка за появяване на лентиго.

Друг вид състояние е мелазмата, позната още като придобита хиперпигментация. Често се среща при жени с по-тъмна кожа и обикновено се появява след трийсетте. Има различни причини за появата ѝ, една от които е покачването на нивата на хормоните по време на бременност.

Счита се, че така наречената “маска на бременността” би трябвало да изчезне няколко седмици след раждане. При голяма част от жените обаче пигментните петна не изчезват от само себе си и остават като траен дефект.

Други причини за появата на мелазма са прекомерно излагане на ултравиолетови лъчи, прием на противозачатъчни и употреба на козметични средства, съдържащи етерични масла. Пигментните участъци от кожата са с различна големина, форма и цвят.

Лазерната технология на Alma lasers Harmony XL pro

Лазерната технология на Alma lasers Harmony XL pro разполага с накрайници за премахване на пигментните петна. Процедурата може да бъде ограничена само до зоната на съществуващ проблем или може да се направи такава за избистряне на тена на цялото лице. Необходими са 6 процедури, изпълняват се през три седмици.

Ефектът е видим още след първата процедура

Цената за третиране на локализирано единично петно е 40 лв. на процедура, а за цяло лице е 100лв.

Предварителна консултация с лекар

Поради спецификата на пигментните петна е задължителна предварителна консултация за определяне на подходящия план на лечение. Понякога се налага предварителна медикаментозна или локална терапия.

Лекуване на розацея

Какво е розацея

Розацеята е хронично възпалително заболяване на кожата. Най-често засяга лицето и деколтето. Изразява се в зачервяване на кожата, поява на разширени повърхностни кръвоносни съдове и червеникави пъпки.

Заболяването засяга и двата пола, но най-често се проявява при жени в зряла възраст, между 30 и 50 години. Обикновено протича в три стадия:

  1. Краткотрайни зачервявания, провокирани от стрес, пикантна храна, смяна на температурите, алкохол и др., които постепенно се задържат за по-дълго време.
  2. Акне розацея – върху зачервяванията се появяват възелчета, които често се инфектират.
  3. Деформация и разрастване на засегнатите участъци.

Желателно е лазерната терапия на розацеята да става през зимния сезон

Препоръчително е рискът от излагане на слънце да бъде намален. От първостепенна важност е да се третира първопричината за възникването ѝ, за да е траен ефектът от терапията. Препоръчва се комбинация от козметика за домашна грижа, специално разработена за това заболяване, съчетана с 6 лазерни процедури през период от 3 седмици. Цената на процедура за цяло лице е 100 лв.

    Характерни симптоми на заболяването са:

  • Усещане за парене
  • Прилив на топлина към лицето
  • Чувство за стягане и напрежение

Решение завинаги

Омръзнала ли Ви непрестанната борба с несъвършенствата по кожата? Разчитаме на световно признати и патентовани технологии в борбата с проблемите на кожата. Нашата мисия е качество на изключително високо ниво, комплексно обслужване и личен ангажимент към всеки клиент. Методите и апаратите ни са сертифицирани, клинично доказани и напълно безопасни.
Запазете още сега Вашия час за консултация, за да съставим заедно план за лечение.

Лазерни процедури

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече