Лазерно студио

Лазерен лифтинг

Първият по рода си безболезнен лифтинг за Вашата кожа! Видим ефект след първата процедура. Нежен и безопасен метод. Подмладява, изглажда и тонизира кожата. Без време за възстановяване, нежелани странични ефекти и болка. Отстранява пигментни петна, разширени пори и дори татуировки.

Премахване на петна и розацея

Край на досадните петна по кожата! Лечение на всякакъв тип петна по кожата. Вече не е нужно да се мъчите с прикриването им! Доверете се на технологичните постижения, които направихме достъпни за Вас. Сега дори проблеми като хроничното заболяване розацея са вече лечими.

Лазерна епилация

Проблеми с обезкосмяването – това е минало! Трайно и сигурно обезкосмяване на тялото. За първи път лазерна технология, която не се влияе от типа кожа и тен. Без значение от сезона, без болка и без опасност от изгаряне. Насладете се на резултата!

Лазерна епилация

Soprano Ice Platinum

Soprano Ice Platinum е платформа за лазерна епилация, която притежава патентована технология без алтернатива в света. Този апарат комбинира в една ръкохватка всички известни дължини на вълната, които се използват при епилация. Това прави процедурата много по-ефикасна, бърза и безболезнена.

 • Комбинация от 3 дължини на вълната, покриващи оптимален спектър на действие
 • Без болка
 • Клинично доказана ефикасност
 • За всички фототипове, включително и кожа с тен

Традиционната лазерна епилация използва единична висока доза енергия, за да премахне нежеланото окосмяване. По този начин обикновено резултатът е болка и евентуални изгаряния.

Как работи патентованата технология от Alma Lasers

Нашият лазер притежава патентована Трио клъстерна диодна технология от Alma Lasers, чрез която косменият фоликул се загрява постепенно с множество нежни пулсове от лазерна енергия, едновременно с три дълбочини на проникване.

Тази процедура предизвиква усещане, подобно на масаж с топли камъни, безболезнена е и не води до изгаряния.

Усещане, подобно на масаж с топли камъни

При SHR епилацията загряването действа много по-ефективно срещу косъма, тъй като енергията и топлината преминават многократно през неговия фоликул, от една страна, а от друга, действат на три дълбочини едновременно.

При традиционните лазери се разчита косъмът да се повлияе от еднократна доза енергия, която в много случаи въобще не попада върху него.

Основни предимства на SHR епилацията

 • Процедурата е безболезнена и с дълготраен резултат
 • Напълно безопасна – без риск от изгаряне
 • Ефективна при всеки цвят на кожата, включително и кожа с тен
 • Ефективна при всеки цвят на косъма
 • С най-висок процент покриваемост – без нетретирани участъци
 • Безопасна за всяка част на тялото, дори и за най-чувствителните и труднодостъпни зони
 • Приложима 365 дни в годината, дори и през цялото лято

Лазерът е подходящ за целогодишно използване за всички типове кожа и косъм

Лазерът позволява процедури през цялата година, без опасност от изгаряния. SHR епилацията е подходяща за всички типове кожа, дори и за кожа със загар. За разлика от традиционните лазерни и IPL технологии, SHR епилацията може да се прави през цялата година, без да се налага да се предпазвате от слънцето или да пропускате месеци.

Резултатите с SHR епилацията са бързи

Не на последно място – резултатите с SHR епилацията са бързи! От 10 до 16 дни след първата процедура те вече са видими. А само с 2 процедури ще се радвате на гладка кожа, при това за дълго!

Tъй като растежът на косъма може да бъде повлиян само когато той е в активната си фаза, са необходими около 8 процедури за максимално добър и дълготраен ефект.

Кои са космите, които унищожава лазерната светлина

Разграничават се три фази на растеж на космите. При първата – активната, образувалото се във фоликула космено стъбло е в процес на растеж. При втората – фазата на покой, косъмът е в стабилно състояние. При третата - фазата на отпадане на косъма, стъблото липсва, а косменият фоликул представлява слепнала се торбичка от клетки.

Лазерната светлина унищожава трайно космите, които в момента на процедурата са в активна фаза на развитие. Това са около 10-15% от всички косми в обработваната зона. Останалите косъмчета само забавят своя растеж, но не се унищожават трайно.

Именно затова с еднократна процедура не можем да постигнем траен ефект. Необходим е курс от няколко процедури. Курсът на лазерната епилация се провежда с прекъсване от три до пет седмици (средно около месец) между процедурите.

Без болка

Благодарение на патентованата технология на SHR епилацията, вече не е необходимо да се притеснявате от изгаряния или болка. Новата технология разчита на постепенно загряване на космените фоликули. Това дава възможност за многократно преминаване през зоните, които се третират, и ефективността от епилацията е в пъти по-голяма. Самият накрайник разполага с ледено охлаждане за допълнителен комфорт. Пациентите оприличават този тип епилация на масаж с топли камъни.

Лазерни процедури

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече