Лазерно студио

Лазерен лифтинг

Първият по рода си безболезнен лифтинг за Вашата кожа! Видим ефект след първата процедура. Нежен и безопасен метод. Подмладява, изглажда и тонизира кожата. Без време за възстановяване, нежелани странични ефекти и болка. Отстранява пигментни петна, разширени пори и дори татуировки.

Премахване на петна и розацея

Край на досадните петна по кожата! Лечение на всякакъв тип петна по кожата. Вече не е нужно да се мъчите с прикриването им! Доверете се на технологичните постижения, които направихме достъпни за Вас. Сега дори проблеми като хроничното заболяване розацея са вече лечими.

Лазерна епилация

Проблеми с обезкосмяването – това е минало! Трайно и сигурно обезкосмяване на тялото. За първи път лазерна технология, която не се влияе от типа кожа и тен. Без значение от сезона, без болка и без опасност от изгаряне. Насладете се на резултата!

Лазерен лифтинг

Благодарение на възможността за ремоделиране на кожата в дълбочина или на така наречения неоперативен лазерен лифтинг, вече имаме шанс да изглеждаме по-млади с цяло десетилетие.

Да върнем времето назад с цели 10 години

Както всеки друг орган в човешкия организъм, така и кожата ни старее. Под влияние на вредните фактори, възрастта и генетичната предразположеност обменните процеси в нея се забавят. С всяка изминала година от живота си губим все повече от възможностите си да я запазим свежа и млада. Никога не е прекалено рано или прекалено късно да започнем да действаме срещу следите на времето. Вече има начин да дадем рестарт на кожата си.

Напълно безболезнена манипулация с лазер с продължителност само час

Ултрамодерната технология позволява предварително зададена дълбочина на проникване на импулсите по време на процедура и така не се засяга повърхностният слой на кожата.

Това е причината да няма неприятни нежелани ефекти като изгаряне, зачервяване или олющване.

Ефектът е видим още след първата процедура

Ефектът е видим още след първата процедура, но за да бъде оптимален, са необходими четири. Интервалът между тях трябва да е около 15 дни.

Причината за това е, че за всяка от процедурите се използва накрайник с различна дълбочина и по този начин се покриват всички слоеве на дермата.

  • Безопасна процедура
  • Безболезнено
  • Без време за възстановяване
  • Приложима за всеки тип кожа
  • Целогодишно
  • Кратка манипулация

При направени четири процедури в рамките на 2 месеца без никакви усилия подаряваме на кожата си 10 години, а на себе си самочувствие.

Цената на една процедура е 500 лв. за цяло лице, включително очен контур (горен и долен клепач) и шия.

При предплащане на пакета необходими процедури получавате последната на половин цена!

Без болка

Лазерният лифтинг Clear Lift 4D, освен че е с незабавно видим ефект, е и всъщност доста приятна манипулация, именно защото е фракционен неаблативен Q-swiched Nd:YAG лазер, който безопасно прониква в дермата, без да нарушава повърхността на нейния епидермис. При тази технология няма риск от инфекции, свързани с традиционните аблативни процедури. Ето защо процедурата не изисква обезболяване, дори напротив, ще се насладите на 1 час релаксация, след която ще получите моментално озарен вид, стегната и по-млада кожа.

Лазерни процедури

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече