Лазерно студио

Най-лесният начин за обновяване на кожата!

Съвременно решение за подмладяване на кожата, което лекува несъвършенствата. Освен това е с мигновени резултати.

Безиглена мезотерапия Reboost

Апаратът Reboost се използва за безиглена мезотерапия. Идеята на терапията с него е с помощта на акустични вълни да допълни действието на концентрираните серуми, които се използват по време на процедурата.

Как протича терапията

В началото се прави пълно почистване на кожата и отстраняване на мъртвия слой епидермални клетки. Следва подготовка на кожата с ултразвука на апарата.

Ултрамодерната технология позволява предварително зададена дълбочина на проникване на импулсите по време на процедура и така не се засяга повърхностният слой на кожата.

През втората част от процедурата се използва така нареченият Derma Pixel Pen, с който се правят микроканалчета в епидермиса на контролирана дълбочина от 0,25 мм до 2 мм.

Целта е по този начин серумите да се доставят на максимална дълбочина в кожата. Микронараняванията допълнително стимулират производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина.

Напълно безболезнена процедура

Дерма пенът е направен така, че процедурата да е безболезнена, дори за най-чувствителните пациенти.

Поставяне на концентрирани серуми

Последната стъпка от процедурата е поставянето на серия от серуми, съдържащи хиалуронова киселина, колаген, растежен фактор и витамин C.

Всяка безиглена мезотерапия завършва с успокояваща или хидратираща маска според типа кожа.

Решение завинаги

Омръзнала ли Ви непрестанната борба с несъвършенствата по кожата? Разчитаме на световно признати и патентовани технологии в борбата с проблемите на кожата. Нашата мисия е качество на изключително високо ниво, комплексно обслужване и личен ангажимент към всеки клиент. Методите и апаратите ни са сертифицирани, клинично доказани и напълно безопасни.
Запазете още сега Вашия час за консултация, за да съставим заедно план за лечение.

Лазерни процедури

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече