Лазерно студио

Любимата процедура на 83 млн. жени в САЩ

10-минутна процедура за лице с мигновен ефект. Професионална терапия в кабинета и продукт за домашна грижа. Така можете да постигнете максимални резултати от процедурата.

Perk терапия

Perk представлява 10-минутна ексфолираща и хидратираща процедура за мигновена свежест и блясък на лицето. Perk е хибридна система с roll-flex технология на накрайниците, благодарение на която нежно се отстранява повърхностният рогов слой от мъртви клетки.

Без убождане, без болка, без време за възстановяване

В същото време кожата се насища с антиоксиданти и хидратиращи съставки. Тя е неинвазивна, без убождане или болка и без възстановителен период.

Perk разполага с три вида терапии, в зависимост от третираната зона: терапия за цяло лице, за околоочен контур и за устни.

Комплект за домашна грижа

Уникалното за системата е домашната грижа, която получавате след процедурата. Тя ще Ви стигне за 28-дневна употреба, след което можете да се върнете отново.

Серуми с концентриран състав

Флаконите съдържат серуми с концентриран състав от млечна киселина за ефективна ексфолиация, до конски кестен, арника, бял чай, розмарин, овесени кълнове, божур и, разбира се, малки молекули хиалуронова киселина за дълбока хидратация.

Perk за устни

Третирането на устните е може би най-атрактивната част за всички дами, тъй като без никакъв дискомфорт и само след 10 минути те напускат салона със сочни, пухкави и с лек „филър ефект” устни. На усещане са гладки и хидратирани, а това е особено важно през студените дни.

За изразителна усмивка

Perk за околоочен контур

Третият акцент е поставен върху околоочния контур. Благодарение на съставките в серума, успешно се повлияват тъмни кръгове, торбички и фини линии. Ефектът е налице веднага след процедурата, а действието му се поддържа в домашни условия с останалата част от серума, а като допълнителен подарък, клиентът получава и две маски за околооочен контур.

За мигновена свежест и блясък

Perk за лице

Терапията за лице нежно ексфолира, след което насища кожата с хиалуронова киселина, витамини – А, Е, С, антиоксиданти, които хидратират в дълбочина и се борят с оксидативния стрес. Екстрактът от конски кестен има капиляроукрепващо действие, а екстрактът от мечо грозде потиска меланогенезата и така се борим и с наличието на пигментация.

За цялостно ревитализиране

Решение завинаги

Омръзнала ли Ви непрестанната борба с несъвършенствата по кожата? Разчитаме на световно признати и патентовани технологии в борбата с проблемите на кожата. Нашата мисия е качество на изключително високо ниво, комплексно обслужване и личен ангажимент към всеки клиент. Методите и апаратите ни са сертифицирани, клинично доказани и напълно безопасни.
Запазете още сега Вашия час за консултация, за да съставим заедно план за лечение.

Лазерни процедури

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече