Лазерно студио

За хидратирана, здрава, свежа и сияйна кожа

Още от първия поглед в огледалото ще се влюбите в незабавния ефект от мезотерапията. Забравете за несъвършенствата по кожата.

Мезотерапия

Мезолифтингът или мезотерапията на лицето, шията и деколтето внася необходимите елементи за овлажняване на кожата и подпомага синтеза на колаген, благоприятстващ кръвообмена. Ефектът на “добър външен вид” е незабавен и видим след всяка процедура. Можете да се върнете незабавно към обичайното си ежедневие.

За кожа, суха поради слънцето, увехнала кожа поради тютюнопушене, акне

Хиалуроновата киселина попълва пространството между колагеновите и еластановите клетки, придавайки обем на кожата. Тя се съдържа естествено в човешкия организъм, но с възрастта нивото ѝ в кожата спада. Към 50-годишна възраст нивото на хиалуронова киселина е 50% по-ниско. С мезотерапия могат да се третират и акнетична и мазна кожа.

Какво представлява мезотерапията?

Мезотерапията е метод, който се прилага във Франция повече от 50 години, в България - сравнително от скоро. Ефектът е изключително положителен при мъже и жени и се използва все по често.

Мезотерапия може да се прави на всички области на тялото. В областта на лицето, шията и деколтето обикновено се правят 4 процедури годишно, в рамките на един месец, т.е. по веднъж на седмица. Продуктите са разнообразни и основният резултат е свежа и сияйна кожа с максимален или минимален ефект на лифтинг. Има продукти, които съдържат витамини и ензими или хиалуронова киселина.

Решение завинаги

Омръзнала ли Ви непрестанната борба с несъвършенствата по кожата? Разчитаме на световно признати и патентовани технологии в борбата с проблемите на кожата. Нашата мисия е качество на изключително високо ниво, комплексно обслужване и личен ангажимент към всеки клиент. Методите и апаратите ни са сертифицирани, клинично доказани и напълно безопасни.
Запазете още сега Вашия час за консултация, за да съставим заедно план за лечение.

Лазерни процедури

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече